Werkwijze

Ik werk vanuit een christelijke levensvisie en geef integratieve therapie. Ik gebruik verschillende methoden, die ik afstem op jouw persoonlijke situatie. 

Dit zijn;

- Transactionele analyse

- Beeldcommunicatie

- Motiverende Gespreksvoering

- Inzichtgevende Therapie

- Cognitieve Gedragstherapie

Tijdens een vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek ontdekken we of we 'een klik' hebben en of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen met jouw hulpvraag. Is dit het geval dan volgt er een intake waarin we de tijd nemen om jouw persoonlijke situatie goed te verkennen en je hulpvraag te formuleren. Op basis van deze hulpvraag schrijf ik een behandelplan, waarin concrete doelen worden genoemd waar jij aan wilt werken. Tussentijds wordt er regelmatig geëvalueerd.

Ik bied een veilige omgeving waarin ik respect en integriteit heel belangrijk vind. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en sta geregistreerd bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Via deze instanties wordt kwaliteit en professionaliteit doorlopend getoetst. Ook voldoet Praktijk Cammeraat aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg, waaronder klacht-en tuchtrecht. Om bij te blijven in het vak volg ik intervisie, supervisie en bijscholing. 

Tarieven

Praktijk Cammeraat is geregistreerd bij de Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk Werk  en is lid van de beroepsvereniging NFG.  Een aantal ziektekostenverzekeraars vergoeden een deel van de kosten. De vergoeding kan verschillen per verzekeraar en de gekozen aanvullende verzekeringen. 

Een sessie van 1 uur: €75,00.  

Een gemaakte afspraak dient 24 uur van te voren worden afgezegd, anders wordt deze in rekening gebracht.