De antwoorden op de vragen in je eigen leven krijg je door te ont-dekken. Het antwoord is er al, het dek hoeft er alleen maar afgehaald te worden. Soms is dit pijnlijk, soms ook verrassend eenvoudig. In bijna alle gevallen leidt het echter tot hernieuwde betekenisgeving en nieuwe energie. 

Ik wil daarbij een gids zijn, een gids voor ontdekkingsreizen. Je geschiedenis heeft effect op je gedrag van vandaag. Door hier open naar te kijken kun je er een nieuwe betekenis aan geven. 

Soms kun je het gevoel hebben het contact en de verbinding met jezelf kwijt te zijn. Ik help je contact te maken met je pijn en verdriet uit het heden of verleden. Dit is een belangrijke stap om het contact met jezelf (en anderen) te herstellen. Daarbij doe je nieuwe ervaringen op. Je mag je verdriet en pijn laten zien en krijgt daar steun bij. Dat zijn niet te onderschatten helende ervaringen. Zij bieden een startpunt om te gaan leren je op een andere wijze met jezelf en de wereld om je heen te gaan verhouden.  

Je mag het masker van perfectie, kracht en........vul het zelf maar in, laten zakken om langzaamaan meer te gaan delen, kwetsbaar te mogen zijn en te voelen. Je mag je bewust worden van de keuzes die je maakt, zodat je kunt kiezen om jouw leven in te richten op een manier die gezond voor je is, op alle vlakken van jouw leven.

Ik wil je ondersteunen in het herstellen van dat waar je tegenaan loopt, ontstaan door verschillende situaties in het leven. We ontdekken samen wat jouw belemmert, wat je triggers zijn of  valkuilen zijn. 

Maar ook waar je kracht ligt, je kwaliteiten, hoe je deze in kunt zetten, zodat je kunt veranderen in gevoel, gedachten en gedrag. 

Ik wil graag samen met jou op reis gaan en je begeleiden in je zoektocht. Tijdens de sessies ga je op ontdekkingstocht naar jezelf, naar wat je drijft en motiveert in relatie met jezelf en de ander.