Ik ben Wendy Cammeraat, geboren in 1976. Ik ben getrouwd met André en samen hebben we vier kinderen. Ik ben enthousiast, gedreven, open, empatisch en ben ervaringsdeskundig wat betreft autisme. Toen één van onze kinderen jaren geleden de diagnose kreeg vielen er steeds meer puzzelstukjes op hun plek. Het was al snel daarna duidelijk dat ook mijn man autisme heeft. Het was een opluchting te weten wat er aan de hand was. Nu konden we er wat mee. We hebben jarenlang begeleiding gehad van een therapeut. Hij 'vertaalde' ons als het ware naar elkaar. We konden uitspreken wat onze verwachtingen en verlangens waren en bespraken hoe we daar vorm aan konden geven. Ondanks onze verschillende manieren van 'beleven' ervaarden we meer begrip voor elkaar en daardoor meer verbinding. Dit is zo waardevol! Er ontstond meer en meer een verlangen bij mij om ook anderen hiermee te kunnen helpen. 

Ik heb al meer dan 10 jaar een woonwinkel in Barneveld waar ik met veel plezier werk en lekker creatief bezig kan zijn. In mijn winkel spreek ik dagelijks veel mensen. Ik vind het leuk om mensen te kunnen helpen met het uitzoeken van leuke accessoires voor in hun huis. Samen op zoek te gaan naar dat waar ze blij van worden. Dat kan een mooi zijdeboeket zijn in warme kleuren of een veelkleurig veldboeket. Vaak zegt het al wat over de persoonlijkheid. Durf je veelkleurig te zijn, te laten zien wie je bent? Of houd je het veilig, wat aangepast aan 'de rest', niet te opvallend? 

Het is mijn verlangen samen met jou 'verder' te kijken. Te ont-dekken waar je nu echt blij van wordt en waar je van gaat groeien en bloeien. In mijn opleiding tot Psychosociaal Therapeut en tijdens de verschillende gesprekken met mijn cliënten heb ik ontdekt dat het prachtig en waardevol werk is. Ik wil graag helpen de verbinding te maken met jezelf en/of elkaar. 

Ik werk vanuit een christelijke levensvisie. Maar ook als jij een andere visie deelt ben je van harte welkom!